In Greta We Trust

 

Terwijl men in de Verenigde Staten van Amerika van oudsher de woorden “In God We Trust” gebruikte, is er tegenwoordig een bijzondere jonge dame op het wereldtoneel gehesen die de plaats van God mag innemen. Greta Thunberg, een Zweedse puber, gedreven door een vorm van autisme, is de wereld aan het veroveren met ‘haar’ strijd tegen klimaatverandering.

Greta heeft, nadat ze in een zware depressie terecht gekomen was, weer een doel in haar leven gekregen met haar strijd tegen “de mensen die haar dromen en haar toekomst vernietigen”. De verhalen die een leraar op school vertelde, over hoe het klimaat verandert wordt door de mensheid, hebben zo’n indruk gemaakt op Greta, dat ze in staking ging…

Staking Voor Het Klimaat

Deze actie is vervolgens door de machtige media aangegrepen en opgeblazen tot ongekende proporties. Alle deuren zijn voor Greta opengegaan. Een team van machtige en goed gefinancierde mensen moeten op Greta zijn gezet om haar tot een ‘klimaat-Godin’ te maken en met succes… Zij krijgt de gelegenheid om voor de hoogste politici te spreken en ze dient als boegbeeld voor de talloze ‘klimaat-stakingen’ die wereldwijd reeds gehouden zijn.

 

 

Luister Naar De Wetenschappers

Een van haar vaste slogans is “De politiek moet naar de wetenschap luisteren!” Iets wat tot op zekere hoogte vast wel gedaan wordt neem ik aan. Het idee dat de ‘wetenschappers’ altijd en overal de antwoorden en oplossingen voor hebben, is trouwens iets waar best over getwijfeld mag worden, zeker als het gaat over een ongrijpbaar fenomeen als ‘Het Klimaat’. Om dit feit enige kracht bij te zetten, zullen we de volgende bevindingen van een wetenschapper met u delen. Een wetenschapper die overigens, net als Greta, ook uit het prachtige Zweden komt!

Kannibalisme Goed Tegen Klimaat-verandering!

Dit bericht over kannibalisme lijkt misschien een grap, maar de werkelijkheid is dat wanhopige mensen tot hele vreemde dingen in staat zijn…

De Bijbel

God heeft ons op verschillende manieren laten weten dat er grote onrust op aarde zal zijn vlak voor de wederkomst van onze Heere Jezus Christus. Wij geloven dat Gods tegenstanders de ‘tekenen’ van Zijn komst op een valse manier zullen verklaren. Terwijl Jezus ons oproept tot bekering en om ons klaar te maken voor de laatste grote gebeurtenissen, gebruikt de grote misleider al zijn macht om de massa op het verkeerde been te zetten…

En de grote draak werd neergeworpen, namelijk de oude slang, die duivel en satan genoemd wordt, die de hele wereld misleidt. Hij werd neergeworpen op de aarde en zijn engelen werden met hem neergeworpen.
Daarom, verblijd u, hemelen, en u die daarin woont! Wee hun die de aarde en de zee bewonen, want de duivel is naar beneden gekomen, naar u toe, in grote woede, omdat hij weet dat hij nog maar weinig tijd heeft.

Openbaring 12:9,12

Mogen wij geborgen zijn in Christus zodat we hoopvol kunnen uitzien naar Zijn komst!

 

 

 

 

 

 

https://www.thenational.ae/world/europe/pope-begs-climate-deniers-to-listen-to-science-1.874528

 

https://edition.cnn.com/travel/article/peru-child-sacrifice-archeology-scli-intl-scn/index.html

 

https://www.bostonglobe.com/opinion/2019/09/02/ignore-greta-thunberg-science-fiction-end-world-not-nigh/ercNfQ9axB3g10MODcCmbJ/story.html

 

 

 

https://www.climatedepot.com/2019/09/05/cannibalism-professor-says-eating-human-flesh-will-save-planet-from-climate-change/

 

https://www.theguardian.com/environment/live/2019/aug/28/greta-thunberg-sails-into-new-york-waters-after-crossing-atlantic-live-news